ProClaw logo

Användarvänliga halkskydd är en finländsk innovation

ProClaw är resultatet av finländsk innovation och produktutveckling och användes ursprungligen av proffs inom distributionssektorn.

Efter vår noggranna utvecklingsprocess patenterade vi produkten. Sedan upptäckte vi att det fanns ett klart behov för sådana halkskydd till exempel även bland äldre.

Under vintermånaderna varierar våra väderförhållanden i Norden. Detta är utmanande till exempel för proffs inom distributionssektorn. Dessutom är till exempel trappuppgångar i höghus inte nödvändigtvis konstruerade för att medge användning av broddar. Rentav 90 % av höftfrakturerna uppstår i samband med fallolyckor.

Risken för att falla är större än normalt bland proffs inom distributionssektorn och också exempelvis bland äldre. ProClaw bidrar till att förebygga olyckor och gör det bekvämare att använda halkskydd. Du får fram eller svänger in broddarna snabbt och enkelt till exempel på väg till mataffären.

Samarbetspartner

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram