ProClaw logo

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tamkosmo kerää asiakkailtaan vain ne tiedot, joita tilausten vahvistaminen ja toimittaminen edellyttää. Asiakastiedot käsittävät asiakkaan nimen, sähköpostiosoitteen (tilauksen vahvistamista ja mahdollisia turva- tms. tiedotteita varten) sekä toimitusosoitteen (tilauksen toimittamista varten). Tallennettavia ovat myös tuotetiedot (tuotenimike, koko, määrä), tilauksen ja lähettämisen päivämäärät, mahdolliset reklamaatiot ym. tilausta koskevat lisätapahtumat kuten palautukset, vaihdot, hyvitykset jne.

Yritys ei kerää tietoja asiakkaistaan muualta kuin tilauslomakkeista. Asiakastietoja ei jaeta muiden tahojen kanssa.

Tamkosmon asiakasrekisteri muodostuu yrityksistä ja yksityisistä kuluttajista näiden täyttämien tilauslomakkeiden muodossa. Asiakas saa pyynnöstä tietonsa poistettua asiakasrekisteristä; tällöin häviävät myös palautus-, takuu- ym. suojia koskevat tiedot tilauksista ja yhteydenotoista, joten asiakkaalle suositellaan maksukuitin säilyttämistä. Yritys ei kerää lainkaan asiakkaiden maksukortti-, pankkitili- tms. rahaliikennetietoja.

Tamkosmo tilastoi eri tavoin asiakkaiden tilaustietoja myyntianalyyseja varten; tiedoista karsitaan tällöin pois kaikki yksilöihin liittyvä informaatio.

Vastuullinen rekisterinpitäjä:
Ismo Koskinen
Tamkosmo
[email protected]
Härmälänsaarenkatu 2 A 12, 33900 Tampere

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram